Se cunosc meciurile din semifinalele Champions League

Se cunosc meciurile din semifinalele Champions League
Sorții au decis! Bayern Munchen va juca împotriva Barcelonei, în timp ce Real Madrid o va înfrunta pe Juventus în semifinalele Champions League.

Partida dintre Bayern și Barcelona îl va pune pe managerul grupării germane, Pep Guardiola, în situația de a juca împotriva fostei sale echipe. Confruntarea va pune față în față probabil cele mai în formă două echipe europene. Pentru a se califica în semifinale, Bayern a întors într-o manieră spectaculoasă înfrângerea cu 1-3 din meciul tur cu FC Porto, câștigând la Munchen cu 6-1. De cealaltă parte, Barcelona a învins pe PSG cu scorul cumulat de 5-1.

În cealaltă întâlnire din semi-finale, Real Madrid pornește ca favorită împotriva italienilor de la Juventus. În faza precedentă, madrilenii și-au învins concitadinii de la Atletico cu un gol reușit de Hernandez în ultimele minute ale meciului din retur, în timp ce Juventus a trecut cu același scor, 1-0, de AS Monaco.

Meciurile tur se vor juca pe 5 și pe 6 mai, retururile disputându-se o săptămână mai târziu. Cele două echipe câștigătoare se vor întâlni în finală pe Olympiastadion din Berlin în data de 6 iunie.

Vineri s-au mai tras la sorți și semifinalele Europei League, deținătoarea trofeului, Sevilla, jucând împotriva Fiorentinei, în timp ce Napoli va înfrunta formația ucraineană Dnipro.

Champions League:

Barcelona v Bayern Munich

Juventus v Real Madrid

Europa League:

Napoli v Dnipro

Sevilla v Fiorentina

 

Comenteaza