Se îngroaşă gluma la "U". Echipa a plecat la Târgu Jiu fără un titular

Se îngroaşă gluma la
Danzell Gravenberch a plecat de la echipă, în ziua când Walter se scuza că nu are deocamdată bani să plătească salariile jucătorilor.

Olandezul Danzell Gravenberch a părăsit sâmbătă echipa clujeană. Şi-a predat echipamentul şi a luat avionul spre casă. Conducerea clubului este şocată, dar recunoaşte că avea salarii restante la fotbalişti. "Nu a vorbit cu nimeni de la club. Nu îmi explic gestul său, ştiu că exista şi un interes din partea unor echipe. Vrem să vorbim cu el înainte, este un copil de 21 de ani. Vom lua nişte măsuri", a declarat Vlad Munteanu, pentru stiridesport.ro.

Gravenberch a jucat 17 meciuri pentru Universitatea, în Liga I, şi 4 în Cupa României. Are un singur gol marcat, însă a fost un jucător de bază atât în mandatul lui George Ogăraru, cât şi în cel al lui Adrian Falub.
"Antrenorii și jucătorii trebuie să tragă tare și la final vor fi răsplătiți. Voi încerca să achit cumva o parte din restanțe", a afirmat tot sâmbătă patronul Florian Walter, într-o declaraţie pentru actualdecluj.ro

Universitatea ar fi avut mare nevoie de olandez la Târgu Jiu, unde vor juca un meci important luni. Meciul va avea loc de la ora 18 şi va putea fi văzut pe Look TV Plus, Dolcesport şi Digisport.

Etichete
Comenteaza