Se licitează tricoul lui "U" în campania "Ajută-l pe Albert"

Se licitează tricoul lui
Fotbalistul echipei Beijing Baxy F.C. este iniţiatorul unei campanii de întrajutorare a campaniei umanitare "Ajută-l pe Albert", un copil în vârstă de cinci ani.

Fotbalistul adună tricouri de la jucători cunoscuţi şi le vinde la licitaţie pe contul său de Facebook, iar banii strânşi din vânzarea tricourilor îi trimite direct în conturile părinţilor lui Albert.

"Salut! Campania caritabilă "Speranţă pentru Albert" continuă. Astăzi (n.r. joi) începe licitaţia pentru tricoul echipei "U" Cluj, cu autografele tuturor jucătorilor, printre care: Claudiu Niculescu, Adrian Cristea, Gabriel Boştină, Lukasz Szukala, Ovidiu Hoban etc. Îi mulţumesc lui Ionuţ Rus care a donat acest tricou din colecţia personală, pentru această campanie caritabilă", a scris fotbalistul pe contul lui de facebook.

 La trei zile după naştere, Albert a fost diagnosticat cu o malformaţie cardiacă severă şi a fost supus la două intervenţii chirurgicale la Târgu-Mureş, iar apoi au apărut probleme neurologice.
Licitaţia pentru tricoul Universităţii începe de la suma de 50 de lei şi se va încheia duminică, 6 iulie la ora 20.00, iar banii obţinuţi vor ajunge la familia lui Albert pentru tratament si recuperare. 

Comenteaza