Seară magică: 21x3. ”U” Mobitelco începe semifinalele în stil de mare echipă

Seară magică: 21x3. ”U” Mobitelco începe semifinalele în stil de mare echipă
Clujenii au învins campioana, chiar la Ploiești, la o diferență de 10 puncte.

”U” Mobitelco a câștigat marți primul meci din semifinala cu CSU Ploiești. A fost 99-89 chiar pe terenul campionilor. Clujenii au început perfect și conduceau după primul sfert la 10 puncte. S-au dezlănțuit însă pe final, adică exact în partea de meci unde de regulă aveau dificultăți. În ultimul sfert, scorul a fost 23-33!

A fost o seară magică pentru ”U” Mobitelco. Clujenilor le-au intrat nu mai puțin de 21 de aruncări de 3 puncte: Hargrove a reușit 7, Silvășan, 6, Medvedj a scuturat coșul de 4 ori, Lalovic, de 3 ori, iar Cuic a înscris și el o dată de la linia de 6,25 metri! Nici chiar alb-negrilor nu le venea să creadă de ce sunt în stare. Pe bancă, antrenorii erau numai zâmbet după sarabanda de coșuri de la linia de 3 puncte.

Silvășan și Hargrove au marcat 58 de puncte, 29 fiecare, mai bine de jumătate din totalul punctelor lui "U".

"Aventura in play-off continua pentru noi. Cred ca dupa meciul 5 de la Sibiu ne-am dat seama ca avem jucatori foarte buni de la linia de trei puncte, doar trebuie sa arunce mingea in sus si aceasta intra in cos! Glumesc, desigur!”, a spus antrenorul Dorin Pintea, după meci.

Pintea nu a putut conta pe unul dintre jucătorii săi de bază, Ivan Kuburovic, care este accidentat.

”Felicit echipa pentru daruire! Aceasta victorie nu inseamna nimic daca nu mai obtinem inca doua! Trebuie sa ne mobilizam in continuare, sa o tinem tot asa, a fim concentrati la fiecare meci pana la final! Vreau sa le multumesc tuturor celor care au crezut in noi, pentru ca au fost putini cei care ne-au dat sanse, chiar si inainte de seria cu Sibiu", a mai spus Dorin Pintea, pentru u-mobitelco.ro.

Miercuri, de la 20.30, este programat al doilea meci al semifinalei, tot la Ploiești. În finală ajunge echipa care ajunge prima la trei meciuri câștigate.

Etichete
Comenteaza