Secretomanie totală: Paulo Sergio va "închide" şi ultimul amical din Spania

Secretomanie totală: Paulo Sergio va
Antrenorul CFR-ului se fereşte de ochii „spionilor" şi la ultimul amical din Spania, cu brazilienii de la Atletico Paranaense.

 CFR Cluj pune mare preţ pe dubla cu Inter Milano din 16-imile de finală ale Europa League şi pregăteşte în mare secret confruntarea cu multipla campioană a Italiei. Paulo Sergio va face ultimele reglaje mâine, în ultimul joc de pregătire din Spania.

Deşi porneşte cu şansa a doua în „dubla" cu Inter din Europa League, CFR Cluj ia în calcul şi o eventuală calificare. Echipa continuă pregătirea în Spania, la Marbella, dar în mare secret. Amicalul cu Rubin Kazan, ultimul meci susţinut în Spania, a fost ascuns de ochii publicului şi al presei, iar Paulo Sergio vrea să adopte aceeaşi strategie şi la amicalul cu Atletico Paranaense, ultimul test înaintea partidei cu Inter, de la Milano.

Antrenorul „feroviarilor" pregăteşte câteva surprize pentru meciul cu italienii şi va aborda jocul într-un modul foarte defensiv şi fără nici un atacant de meserie! Echipa va juca pe contraatac şi va miza pe oameni rapizi, în benzile terenului, gen Maah, recent transferat din Italia şi Camora, un fundaş de meserie, dar cu apetit ofensiv ridicat. Cel mai avansat om ar putea fi Rui Pedro, un mijlocaş prin definiţie.


Pe linia de fund ar putea sta cinci oameni. Sergio a jucat în acest fel cu Rubin Kazan şi va evolua la fel şi în ultimul amical din Spania, de sâmbătă, cu Atletico Paranaense, din Brazilia.

Inter traversează una dintre cele mai negre perioade din ultimii ani, iar conducerea „ceferiştilor" speră într-o surpriză chiar la Milano, pe 14 februarie. De altfel, în afară de pregătirea propriu-zisă a meciului, Arpad Paszkany le-a transmis fotbaliştilor că vor încasa prime consistente dacă vor reuşi să elimine Inter. Fiecare titular va lua 15.000 de euro în eventualitatea în care CFR va ajunge în optimile Europa League.

Antrenorul Andrea Stramaccioni ar putea fi demis

Cu un parcurs dezastruos în campionat, unde a fost învinsă şi de ultima clasată, Siena, Inter speră să salveze sezonul şi are ca obiectiv câştigarea Europa League. Antrenorul Andrea Stramaccioni este ameninţat cu demiterea, iar un eşec cu CFR Cluj i-ar putea fi „fatal". Presa Italiană a şi avansat deja nume de posibili succesori pe bancă, favoriţi fiin Walter Mazzari şi Diego Simeone.


Cum ar putea arăta CFR cu Inter

Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, I. Rada, Sepsi - Maah, Godemeche, G. Mureşan, Camora - Rui Pedro


Lot pentru "dubla" cu italienii:

Portari: Felgueiras, Stăncioiu, Mincă
Fundaşi: Ivo Pinto, Cadu, Maftei, Piccolo, Sepsi, Rada, Camora
Mijlocaşi: Mureşan, Godemeche, Celestino, Rui Pedro, Hora, Valente
Atacanţi: Kapetanos, Maah, Bjelanovic

 

 

Comenteaza