Șefii din Gruia, încântați de cel mai recent transfer: "Este greu să găsești jucători români experimentați"

Șefii din Gruia, încântați de cel mai recent transfer: "Este greu să găsești jucători români experimentați"
| Foto: facebook.com/fccrotone

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, nu și-a putut ascunde bucuria după cea mai recentă mutare reușită de "feroviari".

Formația din Gruia a bifat un nou transfer de pe piața italiană, însă de această dată, jucătorul sosit la Cluj este un internațional român. Este vorba despre Vasile Mogoș, cel care a ajuns la CFR, după ce și-a petrecut întreaga carieră în Italia.

Cristi Balaj se declară încântat de mutarea reușită de "feroviari", care au transferat un jucător experimentat și polivalent, susține președintele din Gruia.

"Este greu să găsești jucători români experimentați și care să aibă și calitate. Din ce a existat pe piață el a părut o variantă bună. Nu a fost ușor de adus pentru că avea un salariu foarte mare la Crotone.

Ne bucurăm că îl avem pe Mogoș alături de băieți. El poate juca și în sistemul cu 3 fundași centrali, dar și cu 4 fundași. Am suferit în apărare sezonul precedent și concurența e bună", a spus Balaj la Orange Sport.

În vârstă de 30 de ani, Vasile Mogoș a strâns 3 selecții în echipa națională a României pentru care a debutat în noiembrie 2019. În stagiunea precedentă, jucătorul originar din Vaslui a jucat în 20 de partide în Serie C pentru Crotone, reușind să marcheze 3 goluri.

Comenteaza