Șepcile Roșii: ”Cântăm alături de “U” așa cum numai noi știm! Avem de câștigat o finală!”

Șepcile Roșii: ”Cântăm alături de “U” așa cum numai noi știm! Avem de câștigat o finală!”
| Foto: captura video - Facebook Sepcile Rosii 1919

Galeria Universității Cluj a organizat la sânge coregrafia pentru meciul din Finala Cupei României care se va disputa astăzi la Sibiu, orașul care a fost casă pentru "U" în vremuri tulburi: "Cupa României trebuie adusă acasă, iar!"

Finala Cupei României, dintre Universitatea Cluj și Sepsi OSK se va disputa miercuri, 24 mai, de la 20:30, iar galeria lui "U" Cluj se adună la ora 12 în Piața Mare din Sibiu. 

"Miercuri cântăm alături de “U” așa cum numai noi știm! Avem de câștigat o finală! Capu’ sus ca în ’65! Cupa României trebuie adusă acasă, iar! Mâine ne întâlnim începând cu ora 12:00, în Piața Mare din Sibiu! La 18:00 pornim spre stadion grupați în corteo. Parcurgem distanța în 30-40 minute, astfel încât la ora deschiderii porților să fim prezenți acolo.

Pe fiecare scaun din Peluza noastră veți găsi câte o vestă de pânză și câte o plăcuță de carton. Toate aceste elemente trebuie să rămână obligatoriu pe locurile unde au fost găsite! Este foarte important ca vestele și plăcuțele să rămână exact pe locurile pe care au fost așezate în prealabil! Reușita coregrafiei depinde de asta.

Vestele se îmbracă numai la semnalul primit la portavoce! De asemenea, plăcuțele se ridică deasupra capului doar cu partea colorată înspre teren, exclusiv la semnalul primit de la portavoce! Nu se schimbă locurile și/sau poziționarea elementelor de coregrafie! Ele rămân exact pe scaunele unde au fost așezate înainte și unde au fost găsite de voi. Coordonarea acțiunilor și activităților din Peluză se face exclusiv prin instrucțiunile primite de la portavoce.

La distribuirea de steaguri sau pânze, acestea se vor folosi conform indicațiilor primite! Stăm alaturi de Simbolul Unor Inimi Românești și cântăm tot timpul urmând valorile Universității! Fără excepție.

Asta-i treaba noastră, să încurajăm studenții! Urmăm exclusiv indicațiile și tonul primite de la portavoce! De discilpina și atenția cu care urmăm toți pașii gândiți, depinde modul în care transmitem Vibrația Alb și Negru în teren! Numai astfel încurajăm Studenții exemplar și îi purtăm spre victoria așteptată peste 50 de ani.

Nu avem voie să uităm că este zi de sărbătoare pentru noi! Cinstim istoria pe care am moștenit-o și orașul care ne-a fost casă în vremuri tulburi. Trebuie să ne încurajăm studenții cu fair play și respect față de valorile Universității! Haide “U”!", au transmis Şepcile Roşii celor care vor fi în tribune în seara aceasta alături de echipa lor de suflet.

Comenteaza