"Șepcile roșii" primesc întăriri în linia mediană. Un jucător cu peste 200 de meciuri în prima ligă a semnat cu "U" Cluj

"Șepcile roșii" primesc întăriri în linia mediană. Un jucător cu peste 200 de meciuri în prima ligă a semnat cu "U" Cluj
| Foto: FC Universitatea Cluj

Finalista Cupei României a anunțat cea de-a treia mutare a verii, sosirea unui mijlocaș experimentat, cu trei trofee în palmares.

"FC Universitatea Cluj mută și la mijlocul terenului. După transferurile lui Daniel Popa (atacant) și Bogdan Mitrea (fundaș), clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Doru Popadiuc (mijlocaș, 28 de ani).

Primul contact cu eșalonul de elită l-a avut alături de Ceahlăul Piatra Neamț în 2013/2014, după care a evoluat în prima ligă pentru FCSB, FC Voluntari, Politehnica Iași și Chindia Târgoviște. Mijlocașul beneficiază de o experiență importantă în Superliga, prin cele peste 220 de prezențe în campionatul intern.

În plus, Popadiuc s-a regăsit în loturile naționale la U19 și U21. Pentru România U19 a strâns șase prezențe, în timp ce pentru naționala U21 a evoluat de două ori.

Printre cluburile pentru care a evoluat s-a regăsit și Irtysh Pavlodar, un club din Kazahstan. Doru Popadiuc a strâns 32 de prezențe în tricoul celor de la Irtysh Pavlodar. Mijlocașul a marcat 5 goluri și a oferit o pasă de gol. În sezonul petrecut la clubul kazah, Popadiuc a fost al doilea marcator al echipei.

Primul său trofeu la seniori a venit la FCSB, o Cupă a Ligii. Cu FC Voluntari, Popadiuc a câștigat Cupa României și Supercupa.

Cel mai recent, Doru Popadiuc a jucat la Chindia Târgoviște, formație pentru care a înscris 8 goluri și a oferit 4 pase decisive în 34 de meciuri în sezonul recent din Superligă. El a fost astfel al doilea marcator din lotul dâmbovițenilor, club pentru care a adunat cele mai multe meciuri din cariera sa", a transmis clubul clujean.

CV-ul lui Doru Popadiuc

  • Nume: Doru Popadiuc
  • Data nașterii: 18 februarie 1995
  • Poziție: Mijlocaș ofensiv / de bandă
  • Înălțime: 1,77 m
  • Trofee câștigate: Cupa Ligii (alături de FCSB în sezonul 2015/2016), Cupa României (alături de FC Voluntari în sezonul 2016/2017), SuperCupa României (alături de FC Voluntari în sezonul 2017/2018)
  • Meciuri în Superliga: 226
  • Goluri marcate în Superliga: 23
  • Al doilea marcator la Irtysh Pavlodar în 2018 cu 5 reușite și la Chindia Târgoviște în sezonul 2022/2023 cu 8 reușite

loading...
Comenteaza