Show de neuitat la Sports Festival 2024. Halep, Graf, Agassi și invitații lor au oferit un adevărat regal al tenisului

Show de neuitat la Sports Festival 2024. Halep, Graf, Agassi și invitații lor au oferit un adevărat regal al tenisului
| Foto: ZIUA de Cluj

Toți cei prezenți pe teren au fost la înălțime, iar cei prezenți în BT Arena vor rămâne cu o amintire pentru eternitate.

Spectacolul sportiv a fost precedat de unul de lumini, dar și de o reprezentanție de dans. Apoi, pe rând, stelele tenisului și-au făcut apariția pe teren. Primul a fost Andrei Pavel, a urmat Simona Halep, cea care a ridicat sala în picioare și a ținut un discurs emoționant în care le-a mulțumit românilor.

Imediat, au venit și Steffi Graf și Andre Agassi, care au fost primiți cu entuziasm, incomparabil însă cu cel arătat la vederea lui Halep. Surprizele au fost reprezentate de Horia Tecău și Justin Gimelstob, amicul lui Agassi.

Primul meci al serii a reprezentat o înfruntare între România și Statele Unite, pe teren fiind prezente perechile Pavel/Tecău și Agassi/Gimelstob, în timp ce Simona Halep și Steffi Graf și-au asumat postura de antrenor.

Americanii au luat în serios partida, astfel că Horia Tecău a decis să renunțe la partenerul său și a chemt-o în ajutor pe Simona Halep. imediat, Steffi Graf i s-a alăturat lui Andre Agassi, spre bucuria celor peste 8.500 de oameni prezenți în BT Arena. După o scurtă pauză, perechile s-au refăcut, iar românii au ieșit învingători în primul meci al serii.

După o pauză îndelungată, în care atmosfera a fost întreținută de Ilie Năstase și Ion Țiriac, a venit și momentul pentru marele meci al serii, cel dintre perechile Halep/Pavel și Graf/Agassi. Energia celor două echipe a animat și publicul, care s-a bucurat de un adevărat regal al tenisului.

Fiecare schimb a fost îtâpinat cu aplauze pe publicul numeros din BT Arena, iar jucătorii au simțit căldura fanilor și le-au oferit un show pe cinste. Chiar dacă sunt retrași de ceva vreme, Graf, Agassi și Pavel nu și-au pierdut instinctele de odinioară și au ținut pasul cu Simona Halep, aflată în creștere de formă. În cele din urmă, românii au fost din nou învingători în fața invitaților Steffi Graf și Andre Agassi.

Comenteaza