Silvășan: "Cu Energia va fi pe viață și pe moarte"

Silvășan:
Căpitanul echipei de baschet masculin "U"-BT vorbește despre importanța meciului de sâmbătă, cu Energia Rovinari.

"U"-BT traversează o perioadă nefastă în Liga Națională, a ajuns pe un îngrijorător loc 10, iar în actuala ediție a EuroChallenge nu a legat nici o victorie. 

Meciul cu Energia Rovinari e sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 2.

"În ultimele două săptămâni am muncit foarte bine la antrenamente și trebuie să se vadă un progres și în jocul nostru. Până la urmă, nu arată foarte bine sezonul nostru, avem doar trei victorii în campionat, sub ceea ce așteaptă oamenii din Cluj de la noi, sub ceea ce așteaptă toată lumea de la noi și, mai ales, sub ceea ce ne așteptam noi, în primul rand. Suntem într-o situație dificilă, însă nu este absolut nimic terminat încă.

Primul meci, cel cu Rovinariul, este cel mai important. Este o echipă puternică, are jucători rapizi, foarte atletici, care a reușit să practice un joc bun în campionat și în EuroChallenge. Vine cu un moral bun la noi, după ce a reușit să se califice în faza urmatoare a EuroChallenge. Pentru noi, însă, meciul acesta va fi pe viață și pe moarte, trebuie să câștigăm cu orice preț. Linia se trage la finalul campionatului, nu la mijlocul lui sau la mijlocul turului. Rămân optimist", a declarat Mihai Silvășan. 

Până la vacanță, "U"-BT va mai juca împotriva Universității, în derby-ul orașului, respectiv cu BC Mureș.

 

Etichete
Comenteaza