Silvășan, mesaj clar după ce U-BT a egalat seria cu CSM Oradea: "Trebuie să rămânem puternici și să ne luptăm"

Silvășan, mesaj clar după ce U-BT a egalat seria cu CSM Oradea: "Trebuie să rămânem puternici și să ne luptăm"
| Foto: u-bt.basketball

Echipa clujeană a învins din nou pe teren propriu mare rivală, iar scorul general al finalei Ligii Naționale este 2-2.

Atmosfera din BT Arena și legătura dintre suporteri și jucători și-a spus încă o dată cuvântul, iar "studenții" au trecut de CSM Oradea cu 86-80, reușind să egaleze scorul la general. Mihai Silvășan a fost mulțumit la finalul jocului și se așteaptă la evoluții din ce în ce mai bune din partea baschetbaliștilor pe care îi pregătește.

"Din nou un meci greu, echilibrat, demn de o finală. Mă bucur că am reușit aceste două victorii pe teren propriu. Nu a fost ușoară perioada de după jocurile de la Oradea, existând foarte multă încărcătură psihică.

A fost greu din punct de vedere mental, dar am reacționat foarte bine. Am egalat seria și urmează un meci extrem de important. Pentru a câștiga titlul de campioni, trebuie să facem un meci extrem de bun la Oradea și ulterior să ne impunem.

Le-am spus și băieților, de acum ne gândim cum să fim mai puternici mental și mai pregătiți de jocul de la Oradea. Dacă eram căzuți, nu am fi câștigat aceste două meciuri. Voiam să luăm un meci și acolo, dar știam că finala nu se termină în două sau trei partide.

Trebuie să rămânem puternici, să fim constanți și să ne luptăm pentru a fi prima echipă ce ajunge la patru victorii", a declarat antrenorul.

Meciul 5 al finalei Ligii Naționale, dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea se va disputa joi, 25 mai, de la 18:30.

Comenteaza