Silvășan, mesaj mobilizator după un nou eșec la Oradea: "Nu vom ceda, finala se mută pe terenul nostru"

Silvășan, mesaj mobilizator după un nou eșec la Oradea: "Nu vom ceda, finala se mută pe terenul nostru"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca a cedat și în cel de-al doilea meci al finalei Ligii Naționale, scor 93-83, iar marea rivală s-a distanțat la general.

Învinși în primele două meciuri ale seriei care a început la Oradea, "studenții" nu renunță la luptă și încă speră la titlu. Mihai Silvășan a recunoscut că prestațiile elevilor săi nu au fost la cel mai înalt nivel, însă își dorește ca soarta finalei să se schimbe cu ajutorul publicului clujean.

"A fost un meci în care echipa din Oradea a jucat mai bine. Ne-am ținut aproape de ei până la finalul sfertului trei, când au avut un run și s-au distanțat. Din păcate, nu am reușit să limităm numărul recuperărilor ofensive, s-a văzut dorința lor de a merge la recuperare și au avut 16 astfel de recuperări.

Drept urmare, au beneficiat de șanse noi de a înscrie. Asta este situația, nu suntem într-un moment confortabil. Nu vom ceda, finala se mută pe terenul nostru și trebuie să ne asigurăm că jucăm un baschet mai bun și ne întoarcem la Oradea.

Mă uit la assist-uri, văd o diferență mare, precum și la aruncările de trei puncte. Procentajele noastre nu sunt senzaționale, fiind chiar mai slabe ca ale lor. Am pierdut la 10 puncte, ceea ce nu se vede diferit din punct de vedere al statisticii. Orădenii au fost mai buni în această seară", a spus antrenorul.

Cel de-al treilea meci al seriei finale dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea se va disputa sâmbătă, 20 mai, în BT Arena.

Comenteaza