Silvășan, mesaj pentru jucători după prima victorie din finală: "Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ"

Silvășan, mesaj pentru jucători după prima victorie din finală: "Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ"
| Foto: u-bt.basketball

Antrenorul așteaptă evoluții bune din partea elevilor săi și în următoarele partide ale seriei cu CSM Oradea.

U-BT Cluj-Napoca a câștigat fără emoții meciul 1 al finalei Ligii Naționale, scor 95-64. Totuși, Mihai Silvășan nu își dorește să vadă relaxare în rândurile echipei sale și așteaptă o nouă evoluție la cel mai înalt nivel și în următorul meci al seriei, programat marți, de la 19:00.

"Nu ne-am gândit că vrem să câștigăm la 31 de puncte sau la un singur punct. Noi am vrut doar o victorie și ne-am concentrat asupra atitudinii noastre. Intensitatea noastră s-a văzut la recuperare, acolo unde am avut cu 20 de recuperări mai multe decât ei. Nu am lăsat coșuri ușoare și cred că am fost la un nivel înalt în ceea ce privește apărarea.

Gândurile noastre merg la meciul doi, care a devenit cel mai important din această serie. Fiecare meci care urmează va fi cel mai important. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să avem aceeași mentalitate. Karel Guzman a jucat foarte bine, a reușit să fie foarte eficient într-un timp scurt. A contribuit în ambele faze.

Aș fi extrem de naiv, chiar prost, dacă m-aș aștepta în continuare la o astfel de victorie. Eu vreau să facem lucrurile bine și sunt convins că meciul de marți nu va semăna cu acesta. Noi rămânem concentrați și tratăm fiecare moment cu maximă seriozitate.

Nu am pus în practică toată istoria baschetului și toate apărările posibile. Nu au jucat zonă astăzi, decât foarte puțin, mă aștept să se schimbe multe marți seara. Noi trebuie să fim pregătiți pentru orice!", a declarat antrenorul.

Comenteaza