Simion și-a recunoscut vina la golul Craiovei, însă rămâne optimist: "Suntem lideri și trebuie să păstrăm această formă"

Simion și-a recunoscut vina la golul Craiovei, însă rămâne optimist: "Suntem lideri și trebuie să păstrăm această formă"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul Universității Cluj a fost aproape de a înscrie un gol decisiv, însă mingea trimisă de la distanță a lovit bara porții oaspeților.

Revenit printre titularii din linia mediană, Gabriel Simion a avut o prestație solidă în fața celor de la CS U Craiova, însă în minutul 68 a intervenit la un șut al lui Oshima, iar devierea sa a trimis mingea în propria poartă.

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani se consideră ghinionist pentru cele întâmplate, mai ales că putea să devină erou, însă șutul său din minutul 73 a lovit bara. Cu toate acestea, Simion spera că Universitatea Cluj va menține ritmul bun și în perioada următoare.

"La bară am avut ghinion, puteam să fiu decisiv. În prima repriză trebuia să avem 2, 3-0. Suntem lideri și trebuie să păstrăm această formă. Trebuie să dăm dovadă de caracter. Golul Craiovei a fost din cauza mea, din păcate, am deviat mingea în propria poartă.

Am jucat foarte bine în prima repriză, însă în partea secundă ne-am retras. Avem tot ce ne trebuie, nu sunt probleme la echipă. Tragem fiecare pentru fiecare la echipă, suntem un grup foarte unit", a spus mijlocașul, potrivit Digisport.

Comenteaza