Halep, cuvinte de laudă la adresa adversarei din finala de la Montreal: “Sloane, mă faci să joc din ce în ce mai bine”

Halep, cuvinte de laudă la adresa adversarei din finala de la Montreal: “Sloane, mă faci să joc din ce în ce mai bine”
| Foto: WTA

Românca a câștigat al treilea titlu din 2018, după cele de la Roland Garros și Shenzen.

Simona Halep a reușit a doua victorie la Rogers Cup, după cea din urmă cu doi ani și și-a consolidat poziția de lider în clasamentul WTA. În finala turneului canadian, liderul mondial a întâlnit-o pe Sloane Stephens, pe care a învins-o și în finala de la Roland Garros.

Halep a trecut de americancă cu 7-6, 3-6, 6-4 în două ore și 41 de minute, dar la final și-a lăudat adversara. “E un sentiment plăcut să vorbesc din nou din postura de câştigătoare la Montreal. Simt că am atins cel mai bun nivel al meu aici, chiar dacă nu m-am simţit bine de la început. Mă simţeam foarte obosită, dar am luptat din greu.

Felicitări, Sloane, mă faci să joc din ce în ce mai bine. A fost un nou meci grozav, sper că vom juca mult mai multe finale mari împreună. Mereu facem meciuri frumoase! Am fost puţin nebună pe teren, îmi cer scuze, poate a fost din cauza căldurii. Îmi pare rău, Darren (antrenorul Cahill, n. red), dar îţi mulţumesc pentru munca pe care o depuneţi cu mine, sper să mai vină şi alte trofee.

Mulţumesc organizatorilor, mă simt bine mereu aici în Montreal. Le mulţumesc directorilor turneului, sponsorilor, WTA, faceţi o treabă minunată pentru noi. Aş vrea, de asemenea, să le mulţumesc românilor de acasă, ştiu că vă treziţi mereu şi îmi urmăriţi meciurile”, a declarat Halep, la finalul meciului, conform Prosport. Pentru româncă urmează debutul la turneul de la Cincinnati (SUA).

Comenteaza