Simona Halep, învinsă în primul tur la Miami, după 569 de zile de pauză

Simona Halep, învinsă în primul tur la Miami, după 569 de zile de pauză
| Foto: Profimedia Images - via digisport.ro

Simona Halep a bifat prima partidă oficială după 569 de zile de când a fost depistată pozitiv şi suspendată. Românca a fost însă învinsă de Paula Badosa, în primul tur la Miami Open.

Tenismena Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open, după o oră şi 58 de minute de joc. Doar pentru că a luat startul la acest turneu american, Simona a avut asigurat un cec în valoare de 23.250 de dolari, precum și 10 puncte WTA.

Halep a fost susținută de fanii români prezenți în tribune. Aceștia au creat o atmosferă de vis pentru sportiva noastră. Simona a revenit la Miami, în aclamaţiile fanilor români, încrezătoare şi zâmbitoare. Ea a declarat în repetate rânduri, că nu avea nicio aşteptare, ci doar voia să vadă cum simte jocul, după o lungă pauză.

Aceasta a fost prima partidă jucată de Halep după 569 de zile și după ce a fost depistată pozitiv şi suspendată. În setul doi, Simona a acuzat o durere la umărul drept, a transmis digi24.ro

Amintim că Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat, la 5 martie, reducerea suspendării Simonei Halep de la patru ani, la nouă luni. Conform TAS, perioada de suspendare a româncei a expirat la 6 iulie 2023, adică în urmă cu aproximativ opt luni. Însă abia acum fostul lider WTA poate reveni în competiţii.

Comenteaza