Simona Halep, la Sports Festival: "Sunt bucuroasă să fiu din nou pe un teren de tenis. Mă gândesc la revenire, nu la retragere"

Simona Halep, la Sports Festival: "Sunt bucuroasă să fiu din nou pe un teren de tenis. Mă gândesc la revenire, nu la retragere"
| Foto: SportsFestival

Simona Halep a participat sâmbătă, la Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival, un meci demonstrativ alături de Andrei Pavel, și fostele vedete ale tenisului mondial, Andre Agassi și Steffi Graf.

Simona Halep a fost primită cu multă căldură de public, iar jucătoarea de tenis le-a mulţumit pentru susţinerea arătată mai ales în perioada în care a fost suspendată.

“Ca de fiecare dată, am o primire deosebită aici la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet, a mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut și, datorită dumneavoastră, tuturor, astăzi sunt aici, bucuroasă să fiu din nou pe un teren de tenis și să vă simt susținerea, iubirea pe care mi-ați oferit-o în acești doi ani. De-acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis”, a spus Halep înainte de meciul demonstrativ.

Simona a mai spus pe BTarena că se gândește la revenirea în competiții.

“Mi-aţi dat multă putere în perioada aceasta și nu vreau să sune a discurs de retragere, pentru că mă gândesc la revenire, nu la retragere. Sper să fiu aptă să mai joc la cel mai înalt nivel, o să fac tot ce pot ca să ne mai bucurăm împreună de niște meciuri, de niște victorii, sper. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea din aceşti doi ani, spun asta pentru că au fost grei, dar astăzi este bine”, a mai spus Simona Halep.

Comenteaza