Video Foto Simona Halep revine la Sports Festival din Cluj-Napoca, peste câteva zile în BT Arena

Simona Halep revine la Sports Festival din Cluj-Napoca, peste câteva zile în BT Arena

Iubitorii sportului își pot întâlni idolii în perioada 13-16 iunie la Sports Festival. Simona Halep se va afla, din nou, pe teren la Cluj-Napoca. 

Simona Halep și-a pregătit revenirea la Cluj-Napoca, apărând într-o fotografie în care este dezvăluită perechea pe care o va avea.

Halep se va afla, din nou, pe teren, pe 15 iunie, la Sports Festival de la Cluj-Napoca, unde va juca alturi de Andrei Pavel în meciul demonstrativ cu Steffi Graf și Andre Agassi.

Dubla câștigătoare de turnee de Grand Slam a făcut publică informația, prin intermediul unei fotografii, alături de Patrik Ciorcilă și Andrei Pavel. ”All ready! Ne vedem în 15 iunie la SportsFestival”, a scris organizatorul Transylvania Open din Cluj-Napoca lângă imaginea postată de Halep pe Instagram. 
Simona Halep revine la Sports Festival din Cluj-Napoca, peste câteva zile în BT Arena

”Andrei Pavel vine la Sports Festival 2024 și face show într-un demonstrativ de gală, alături de André Agassi, Steffi Graf și Simona Halep”, anunță Sports Festival. 

Show-ul demonstrativ de tenis se va juca sâmbătă, 15 iunie 2024, în BT Arena, și marchează a 5-a ediție a Sports Festival. 

Simona Halep, locul 1 mondial multiple perioade, 2 trofee de Grand Slam

Simona Halep este cea mai mare jucătoare de tenis din România, din toate timpurile. Și-a început cariera profesionistă în 2006 și a atras atenția rapid datorită abilităților sale remarcabile pe teren. Este cunoscută pentru jocul ei inteligent, agilitatea, și capacitatea de a acoperi terenul în mod eficient. Unul dintre punctele forte ale Simonei Halep este backhand-ul, iar abordarea ei strategică în meciuri a adus rezultate remarcabile.

Simona a câștigat două titluri de Grand Slam: Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019. De-a lungul carierei sale, a ocupat poziția de lider în clasamentul WTA, fiind numărul 1 mondial în mai multe perioade.

Comenteaza