News alert Simona Halep vine în octombrie la Transylvania Open. Și Emma Răducanu e așteptată la Cluj

Simona Halep vine în octombrie la Transylvania Open. Și Emma Răducanu e așteptată la Cluj

Organizatorii Transylvania Open 2021, turneu WTA 250 care va avea loc la Cluj între 25 octombrie și 1 noiembrie, speră să le aibă pe tabloul principal atât pe fostul număr 1 mondial, cât și pe proaspăta câștigătoare a US Open.

La doar 18 ani, Emma Răducanu (locul 23 WTA), tocmai a câștigat US Open, iar acum e așteptată în țara în care s-a născut tatăl ei și unde încă trăiește bunica adolescentei. La BT Arena are loc, la final de octombrie, Transylvania Open, cel de-al doilea turneu din circuitul WTA găzduit de Cluj-Napoca în 2021.

WTA tocmai a anunțat că în acest an Turneul Campioanelor va avea loc la Guadalajara, în Mexic, începând cu 8 noiembrie, la o săptămână după finalul Transylvania Open, așa că organizatorii turneului de la Cluj speră la un tablou principal senzațional.

Simona Halep (locul 11 WTA) a anunțat oficial astăzi că va fi prezentă la Transylvania Open, însă veștile bune nu se opresc aici. Patrick Ciorcilă, directorul turneului, speră ca și Emma Răducanu să joace la Cluj, mai ales că tânăra învingătoare de la US Open nu și-a anunțat programul pentru finalul sezonului. 

„Incredibilă forța de care a dat dovadă Emma în ultimele săptămâni! Știu ce înseamnă efortul depus de ea, nu e simplu să menții nivelul superbun chiar în fiecare meci. Emma face lucrurile să para simple, dar nu sunt deloc așa. Cel mai mult îmi place cât de sinceră e bucuria ei. O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia asteaptă să o întâlnească și să o aplaude”, a declarat Patrick Ciorcilă pentru gsp.ro

"Este senzațional spectacolul pe care tenisul reuește să îl ofere, aducând în teren generații diferite, rankinguri diferite și rezultate surprinzătoare. Sunt încântat să facem parte din fenomen și sunt sigur că vom avea meciuri savuroase și la Transylvania Open! Asteptăm să vedem jucătoare puternice la turneu, mai ales că după noi urmează WTA Finals. Transylvania Open se va juca indoor, în BT Arena. Vom pune în vânzare bilete și abonamente după 1 octombrie. Și abia aștept să văd tribuna plină, ca la US Open si Winners Open", a mai spus Patrick Ciorcilă.

Comenteaza