Foto Sports Festival 2022. Regal al tenisului la meciul de retragere al lui Horia Tecău

Iubitorii sportului prezenți în Sală Polivalentă din Cluj au avut parte de un spectacol de zile mari.

După momente emoționante în care protagonistul serii, Horia Tecău, a prezentat cele mai importante trofee din cariera sa, dar și medalia olimpică de argint obținută în 2016, sportivul a avut parte de o surpriză.

Alături de Andrei Pavel, Tecău a avut șansa unui schimb de mingi cu cei care i-au ghidat primii pași în tenis, în timp ce Simona Halep a luat rolul arbitrului de scaun.

Meciul de tenis a început cu perechile Tecău/Mattek Sands și Halep/Mouratoglou, însă Andrei Pavel, Marius Copil și Robert Lindstedt au intrat și ei pe rând în joc.

În aplauzele celor prezenți în Sala Polivalentă, un copil de mingi a avut parte de experiența vieții sale, având șansa să joace alături de Simona Halep contra cuplului Lindstedt/Mattek Sands.

Andrei Pavel și Patrick Mouratoglou au fost responsabili cu bună dispoziție și au stârnit amuzantul publicului la aproape fiecare game.

La final, perechile inițiale s-au întors pe teren, iar cuplul Tecău/Mattek Sands a ieșit învingător contra Simonei Halep și lui Patrick Mouratoglou.

Adversari inediți pentru Tecău și Halep 

După o scurtă pauză, spectatorii au avut șansa să vadă la lucru perechea de dublu mixt pe care fiecare român care iubește tenisul o visează, Simona Halep/Horia Tecău.

Totuși, adversarii celor doi au fost cel puțin surprinzători. De cealaltă parte a fileului s-au aflat Emil Boc și tatăl Simonei Halep, Stere.

A urmat apoi un nou duel inedit între familiile Tecău și Halep. Ambii sportivi au fost însoțiți pe teren de tați, care au dovedit de unde au moștenit talentul cei doi câștigători de Grand Slam.

La final, terenul a fost invadat de copii, care au avut șansa de a se fotografia alături de unul dintre cei mai importanți tenismeni pe care i-a avut România.

Aplaudat la scenă deschisă de fanii din Sala Polivalentă, Horia Tecău și-a făcut ieșirea din cariera de sportiv. 

Comenteaza