Sports Festival 2025. Când va avea loc cea de-a șasea ediție a evenimentului

Sports Festival 2025. Când va avea loc cea de-a șasea ediție a evenimentului
| Foto: Sports Festival

După ce s-au bucurat de un adevărat regal al tenisului, la care au participat Simona Halep, Andre Agassi și Steffi Graf, clujenii își pot fixa în calendar următoarea întâlnire cu Sports Festival.

Cea de-a șasea ediție SPORTS FESTIVAL, cel mai mare eveniment multi-sport din România dedicat sportului de masă, va avea loc anul viitor în 12-15 iunie 2025, la Cluj-Napoca. După o ediție de succes organizată anul acesta, în 13-16 iunie, cu titani ai tenisului mondial, invitați speciali și participanți veniți diverse colțuri ale lumii, organizatorii se pregătesc pentru următorul festival care va aduce noi surprize și provocări iubitorilor de sport.

Evenimentul se va desfășura, ca de obicei, în zona platoului Cluj Arena, Aleea Stadionului, Radisson Park, Parcul Central, părculețul de copii din proximitatea stadionului și Parcul Iuliu Hațieganu.

Sports Festival 2024 (13-16 iunie) a însemnat un spectacol total al sportului în care publicul a putut atât să practice și să încerce sporturi noi, să se distreze făcând mișcare, să concureze la competiții, cât și să întâlnească legende mondiale ale tenisului. Andre Agassi și soția sa, Stefanie Graf, au venit de peste ocean pentru a întâlni publicul din România.

Cei doi au jucat, la Cluj-Napoca, în cadrul unui demonstrativ de tenis, în premieră, alături de Simona Halep și Andrei Pavel sâmbătă seara, în BTarena. Alături de invitații lor, Justin Gimelstob și Horia Tecău, cei doi au oferit o seară magică celor aproape 10.000 de fani.

Pe lângă marile evenimente ale Sports Festival 2024, cea de-a cincea ediție a venit cu multe activități sportive pentru toate vârstele. Peste 150.000 de copii și adulți s-au bucurat de magia sportului în cele patru zile de festival.

Tradiționala paradă a cluburilor sportive a colorat Sports Festival și a arătat, din nou, cât de diversă este lumea sportului. Peste 3.000 de copii de la aproape 100 de cluburi sportive au defilat vineri seara, din Parcul Central Cluj-Napoca, până în fața scenei mari a festivalului amplasată pe platoul dintre Cluj Arena și BTarena.

Evenimentul a însemnat activități de inițiere în 30 de sporturi, provocări pe traseul Survivor România, super campioni față în față cu fanii, la Sports Talks, un masterclass susținut de Andre Agassi și Stefanie Graf, crosul Supereroilor, care în fiecare are o miză caritabilă, competiții, concerte și multă distracție!

Sports Festival, cel mai mare eveniment multi-sport din România, a ajuns în 2024 la cea de-a cincea ediție. Conceptul festivalului este unul generos: timp de patru zile, sportul coboară în stradă și provoacă participanții să regăsească bucuria de a face mișcare.

La Sports Festival, competiția cea mai mare este cu propriua persoană. Cei care vin la festival câștigă o comunitate și control pe mintea și corpul lor. Ei au parte de inițiere în sport, provocări sportive, super campioni față în față cu fanii, la Sports Talks și Masterclass, crosul Supereroilor, competiții, parada cluburilor sportive și evenimente demonstrative care transformă sportul într-un adevărat spectacol.

Comenteaza