Sprijin din partea fanilor Oţelului: „Fotbalul românesc va fi mult mai sărac fără „U" şi Rapid"

Sprijin din partea fanilor Oţelului: „Fotbalul românesc va fi mult mai sărac fără „U
Liga Suporterilor Gălăţeni a emis luni un comunicat prin care-şi arată sprijinul faţă de situaţia în care se află cluburile „U" Cluj şi Rapid, trimise în eşalonul secund din cauza lipsei licenţei pentru sezonul viitor.

Fanii de la malul Dunării au reacţionat, sperând ca cele două grupări să rămână, totuşi, în Liga I şi în sezonul viitor, în condiţiile în care fotbalul românesc a pierdut deja mai multe echipe de tradiţie în ultimii ani.

„Din cauza diferitelor probleme financiare două cluburi de legendă din România sunt pe cale să nu primească licenţa pentru campionatul urmator, astfel Rapid Bucureşti şi Universitatea Cluj urmând ca din vară sa fie retrogradate în Liga 2. Liga Suporterilor Gălăţeni 1993 este alături de suporterii giuleşteni şi de suporterii Şepcilor Roşii, sperând ca cele două cluburi de tradiţie să rămână parteneri de competiţie ai Oţelului în Liga 1 a României.

După ce cluburi precum Universitatea Craiova sau Poli Timişoara, echipe de tradiţie în România, au dispărut de pe prima scenă fotbalistică din motive ce nu au nici o legătură cu fotbalul, LSG'93 este de părere că fotbalul românesc ar fi mult prea sărac fără Rapid şi Universitatea Cluj", se arată în mesajul fanilor, postat pe site-ul dunareabatrana.ro.

Clubul Oţelul Galaţi a fost timp de trei săptămâni în aceeaşi situaţie cu „U" şi Rapid, însă moldovenii au primit licenţa la Comisia de Apel. „Şepcile roşii" păstrează, încă, speranţe că vor continua în Liga I şi în sezonul viitor, conducerea urmând să atace decizia instanţelor din fotbalul românesc la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Comenteaza