Stanciu nu va ajunge la CFR Cluj. Anunțul lui Balaj: "În acest moment este în afara discuției"

Stanciu nu va ajunge la CFR Cluj. Anunțul lui Balaj: "În acest moment este în afara discuției"
| Foto: digisport.ro

Președintele clubului din Gruia a anunțat că formația clujeană nu își permite să îl transfere pe internaționalul român.

Deși în urmă cu câteva zile patronul campioanei se declara optimist în legătură cu realizarea transferului, costurile financiare ale mutării nu pot fi suportate de CFR Cluj.

Cristi Balaj, președintele clubului clujean, a anunțat că "feroviarii" încearcă să respecte un plan de redresare, iar obținerea semnăturii lui Stanciu ar fi prea costisitoare pentru campioni.

"Stanciu este un jucător pe care orice club din România și l-ar dori, doar că din informațiile noastre are un contract foarte bun acolo unde este.

Clubul este mulțumit de prestațiile lui și în niciun caz nu ar fi cedat fără anumite costuri. Din acest punct de vedere, dacă vorbim de CFR Cluj, Stanciu nu va ajunge la noi. Dacă vorbim de optimizarea de care tot discutam, nu putem să o facem în situația în care ne-am asuma asemenea costuri financiare.

Să ne înțelegem, nu că nu ar putea finanțatorul echipei să-l aducă pe Nicolae Stanciu, dar noi trebuie să respectăm un plan financiar pe care ni l-am asumat dacă vrem să însănătoșim clubul. În acest moment, Stanciu este în afara discuției", a spus Balaj la Pro Arena.

Comenteaza