Start bun pentru voleibaliste

Start bun pentru voleibaliste
Echipa de volei feminine a CS “U” a disputat la finalul săptămânii trecute două meciuri amicale contra celor două echipe de volei din Târgu Mureş.

Elevele lui Danuţ Ciontoş au avut o prestaţie onorabilă în faţa prim divizionarei CSU Medicina CSS Tg. Mureş, locul 4 în Divizia A1, partidă încheiată cu scorul de 3:2 în favoarea mureşencelor. În al doilea meci amical, jucat sâmbătă, Universitatea Cluj s-a impus faţa celei de-a doua echipe a oraşului, C.S. "U" Medicina C.N.U.E. Târgu Mureş, scor 3:1.

"Au fost două meciuri de verificare care ne-au prins foarte bine înainte de începerea returului, meciuri în care am putut să vedem unde ne aflăm cu pregătirea pentru a putea aborda cât mai bine returul acestui campionat şi implicit turneul de promovare. Suntem pe un drum bun şi sperăm ca sâmbătă să facem un meci foarte bun pentru a ne consolida poziţia de lider. Din păcate de la meciul de sâmbătă va lipsi jucătoarea Buda Simona, care s-a accidentat destul de grav, având o entorsă şi va lipsi aproximativ o lună", a declarat antrenorul echipei "U" Cluj, Dănuţ Ciontoş.

"U" Cluj va disputa sâmbătă, pe teren propriu, prima partidă din returul Diviziei A2 în compania formaţiei C.S. Banatul Caransebeş, de la ora 12:00.

 

Comenteaza