Start în semifinale: “U” Mobitelco joacă astăzi şi mâine la Timişoara

Start în semifinale: “U” Mobitelco joacă astăzi şi mâine la Timişoara
“U” Mobitelco şi BC Timişoara încep astăzi şi continuă mâine goana spre ultimul act al Diviziei A la baschet masculin cu primele două meciuri din Sala Sporturilor “Constantin Jude”.


Ambele întâlniri sunt programate la ora 20:00 şi vor fi transmise în direct de postul Digi Sport 3.

"Studenţii" nu au avut prea mari emoţii în "sferturile" cu BC Mureş, de care au trecut cu 3-1 la general, iar acum sunt pregătiţi să facă un prim pas spre finală în seria de la Timişoara. "Alb-negrii" au fost implicaţi fără voia lor într-un scandal de dopaj, asta după ce un anumit site de baschet a declarat, citând surse neoficiale, faptul că un component al "U" Mobitelco ar fi fost depistat pozitiv la ultimul control efectuat.

Atât Agenţia Naţională Antidoping (ANAD), cât şi conducerea clubului clujean au infirmat zvonurile, concentrându-se strict asupra seriei din acest weekend. "Nu se pot face calcule, va fi greu, dar am încredere în echipa noastră şi în faptul că băieţii mei cunosc tradiţia acestor meciuri. Echipa care va executa mai bine, care îşi va face bine temele în condiţii de presiune va câştiga aceste două meciuri. Timişoara are mai multe surse de pericol, dar noi va trebui să fim atenţi şi să ne apărăm cât mai bine", a declarat tehnicianul Marcel Ţenter. În schimb, preşedintele executiv Mircea Cristescu spune că această serie va fi complet diferită faţă de cea cu BC Mureş. "Va fi o serie total diferită faţă de cea cu Mureş, Timişoara este o echipă mult mai legată. Pot să spun că toţi jucătorii lor sunt periculoşi, pentru că îşi ştiu foarte bine jocul, dar şi echipa noastră este în creştere. Colectiv, Timişoara se apără mai bine", a punctat oficialul. Semifinalele Diviziei A se joacă după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri". Seria se va muta la Cluj pe 5, respectiv 6 mai, iar dacă va fi nevoie, partida decisivă se va juca pe 10 mai la Timişoara.

 

 

Etichete
Comenteaza