Steagul Ungariei, incendiat în Gruia

Steagul Ungariei, incendiat în Gruia
Dacă pe teren cele două echipe nu au ieşit prea mult în evidenţă, fanii Rapidului au vrut să se asigure că nu ratează lumina reflectoarelor. În timpul derby-ului dintre CFR Cluj şi Rapid Bucureşti, încheiat la egalitate, 0-0, suporterii giuleştenilor au scos un steag al Ungariei, căruia i-au dat foc. Aceaşi soartă a avut-o şi un fular al echipei clujene.

Apropierea meciului dintre Ungaria şi România, programat vineri, la Budapesta, creşte tensiunile din cele două tabere. După ce pe anumite reţele de socializare a apărut o fotografie a unui ultras maghiar ţinând o secure în mână şi însoţită de mesajul "îi decapităm!", cu trimitere la meciul de vineri, fanii rapidiştilor au venit luni cu replica. Suporterii echipei lui Marian Rada au incendiat un steag al Ungariei, dar şi un fular al formaţiei clujene, scandând în mai multe rânduri "România". A fost singurul incident petrecut în timpul jocului de luni, unul cu ocazia căruia una dintre facţiunile galeriei clujenilor, intitulată "Patriots", a sărbătorit cinci ani de la înfinţare.

Fanii au celebrat printr-o coregrafie specială, afişând o hartă imensă a României, colorată în roşu, galben şi albastru, la care era alăturată şi Basarabia.

Partida dintre Ungaria şi România, extrem de importantă pentru locul secund în grupă, se va juca vineri, de la ora 21:30, în direct TVR 1.

Etichete
Comenteaza