Steaua a bătut-o pe Viktoria Plzen

Steaua a bătut-o pe Viktoria Plzen
Vicecampioana României a debutat cu dreptul în grupele Europa League. ”Roș-albaștrii” s-au impus cu 3-0 în fața Viktoriei Plzen, joi seara, pe Arena Națională.

Cehii puteau deschide scorul prin Petrzela, dar mingea a lovit bara transversal (19). La faza următoare, Steaua a beneficiat de un penalty în urma unui fault la Constantin Budescu. Același jucător a reușit să și transforme lovitura de pedeapsă (21).

Echipa lui Nicolae Dică a intrat la cabine cu 2-0, după un lob spectaculos al lui Budescu (44). În repriza secundă, Denis Alibec a închis tabela cu o lovitură liberă de pe partea dreaptă (72).

Steaua și Plzen s-au mai întâlnit și în vară, în turul 3 preliminar din Champions League. "Roș-albaștrii" au remizat 2-2 în prima manșă, dar au câștigat cu 4-1 returul din Cehia.

După victoria de joi, vicecampioana României este lider în Grupa G, cu 3 puncte. Pe locul 2 este Hapoel Beer Sheva, cu același punctaj, dar golaveraj mai slab.

Etapa viitoare, Steaua va evolua în deplasare cu elvețienii de la FC Lugano. Meciul este programat joi, 28 septembrie, de la ora 20:00.

Comenteaza