Steaua primeşte laude din Cluj: "Nu avem ce comenta, au fost cei mai buni" VIDEO

Steaua primeşte laude din Cluj:
Oficialii şi jucătorii CFR-ului au lăudat Steaua pentru titlul câştigat cu cinci etape înainte de finalul campionatului.

Rivali în campionat, clujenii nu s-au ferit să laude echipa bucureşteană, după ce formaţia lui Reghecampf a obţinut şi matematic titlul de campioană. "Am puterea să îi felicit, bravo lor, au câştigat detaşat titlul, nu are nimeni ce comenta, nu avem ce comenta. Au câştigat pe merit, au fost cei mai buni", a explicat preşedintele CFR-ului Iuliu Mureşan. Performanţele steliştilor sunt apreciate şi de portarul Mario Felgueiras. "Era foarte clar că Steaua va fi campioană. A avut constanţă, a avut cel mai bun joc şi au câştigat pe merit acest titlu. Îi felicit, este o echipă frumoasă", a conchis Felguerias.

În schimb, căpitanul CFR-ului are previziuni sumbre pentru Steaua. "Anul acesta au câştigat, s-au impus, au jucat chiar frumos, însă nu cred că vor mai reuşi aşa ceva. Inevitabil va veni o scădere în jocul lor, se va vedea asta. După o perioadă atât de bună, vin momente dificile, nu cred că se va mai bate la titlu anul viitor", a spus Cadu.

 

Comenteaza