Steaua s-a calificat în optimile Europa League, după penalty-uri

Steaua s-a calificat în optimile Europa League, după penalty-uri
Steaua Bucureşti a reuşit o calificare formidabilă în această noapte, în optimile Europa League, învingând-o, după penalty-uri, pe Ajax Amsterdam.

După 0-2 în meciul tur, Steaua a reuşit să remonteze diferenţa în partida disputată pe Naţional Arena joi seară, învingând formaţia olandeză cu acelaşi scor, 2-0, prin golurile reuşite de Latovlevici şi Chiricheş.

Meciul a intrat în prelungiri, unde scorul a rămas acelaşi, astfel că s-a trecut la penalty-uri, unde Steaua s-a impus la o diferenţă de 2 goluri. La penalty-uri pentru steaua au înscris Rusescu, Nikolic, Filip şi Latovlevici, în timp ce pentru Ajax au marcat Eriksen şi De Jong. Şutul lui Schone a fost apărat de Tătăruşanu, iar Moisander a tras peste poartă.

Steaua s-a impus astfel după cele două manşe cu scorul general de 4-2. În faza următoare a competiţiei singura reprezentantă a României în Europa va juca cu Chelsea.

Amintim, CFR Cluj a ratat calificarea în optimile Europa League, fiind învinsă joi seară pe teren propriu cu 0-3, iar în meciul tur, în Italia, cu 2-0, de Internazionale Milano.

Comenteaza