Steaua se califică în grupele Ligii Campionilor

Steaua se califică în grupele Ligii Campionilor
Steaua se califică în grupele Ligii Campionilor, după 2-2 în Polonia, împotriva Legiei Varşovia, în această seară.

Steaua Bucureşti s-a calificat în grupele Ligii Campionilor după ce a remizat în Varşovia, 2-2 în faţa Legiei, după ce echipa-gazdă a reuşit să egaleze în prelungiri.

Steaua a deschis scorul încă din minutul 7 prin Stanciu, care a înscris din 7 metri după o pasă a lui Tănase. Doar două minute mai târziu era deja 2-0, după un contraatac al Stelei prin Piovaccari.


Legia a marcat primul gol în minutul 27 prin Radovici cu o lovitură de cap după o pasă din faţa careului de la Wawrzyniak. În minutul 4 al prelungirilor Rzezniczak a reuşit să egaleze pentru gazde, 2-2, dar chiar şi aşa cea care se califică mai departe e Steaua.


Legia a ajuns în play-off după ce a eliminat campioana Ţării Galilor, The New Saints (3-1 în deplasare şi 1-0 pe teren propriu), şi campioana Norvegiei, Molde (1-1 în deplasare şi 0-0 pe teren propriu). În ultimul meci disputat înaintea returului din play-off-ul Champions League, Legia a pierdut pe teren propriu în campionat, 0-1 cu Lechia Gdansk.

Steaua s-a calificat în play-off după ce a eliminat în tururile precedente campioana Macedoniei, Vardar Skopje (3-0 pe teren prorpiu şi 2-1 în deplasare), şi campioana Georgiei, Dinamo Tbilisi (2-0 în deplasare şi 1-1 pe teren propriu). În ultima partidă disputată de înaintea confruntării din această seară, Steaua a remizat în deplasarea de la Mediaş, 2-2 cu Gaz Metan.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor va avea loc joi la ora 18.45, la Monaco.

Comenteaza