Foto Stelele României și ale lumii au încântat publicul la meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Partida care a consemnat finalul carierei de sportiv a fostului număr 10 al echipei naționale a adus un adevărat spectacol în fața spectatorilor clujeni. 

După un discurs al protagonistului serii, Adrian Mutu, jocul a început. Jucătorii și-au intrat greu în ritm, însă s-au încălzit odată cu publicul, iar fazele spectaculoase au început să apară.

Selecționata lumii a lovit prima, prin Hasselbaink, care l-a învins pe Stelea. Răspunsul României a venit imediat, iar cel mai aplaudat jucător de pe teren, Gică Hagi l-a lansat pe Adrian Mutu, care a restabilit egalitatea.

Hasselbaink nu a fost mulțumit de scor și a marcat din nou în poarta echipei naționale a României. Publicul nu a părut deranjat de avantajul luat de selctionata lumii și a făcut valuri în tribunele Cluj Arena.

În tot acest timp, unul dintre cei doi jucători de pe teren aflați încă în activitate, Gabriel Tamaș a încercat un nou post față de cel cu care e obișnuit. Fundașul central a evoluat în flancul drept al ofensivei și a fost principalul executant al fazelor fixe.

În ciuda fizicului, un alt fost dinamovist, Ionel Ganea a fost cel mai periculos "tricolor", însă scorul pauzei a fost 2-1 pentru World Stars.

Pentru cea de-a doua repriză, Adrian Mutu a schimbat taberele și a dat tricoul naționalei pe cel al selecționatei lumii.

Deși Giani Kiriță putea aduce egalarea în două rânduri, World Stars au înscris din nou, prin campionul mondial, Alberto Gilardino.

Finalul de meci i-a aparținut însă lui Ionel Ganea. Fostul atacant si-a demonstrat încă o dată instinctul de marcator și a înscris de două ori în ultimele minute pentru a stabili scorul final, 3-3.

La final, spectatorii au invadat terenul și l-au urmat pe Mutu în turul de onoare al stadionului. 

Comenteaza