Stelistul Galamaz lovit de un fan al Petrolului, Tătăruşanu ars cu petarda! Meciul a fost suspendat. VIDEO

Stelistul Galamaz lovit de un fan al Petrolului, Tătăruşanu ars cu petarda! Meciul a fost suspendat. VIDEO
Evenimente incredibile pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti. Un fan al Petrolului a pătruns pe terenul de joc şi l-a lovit cu pumnul în cap pe George Galamaz!

UPDATE: Conform gsp.ro, Galamaz a fost diagnosticat cu fractură de os zigomatic, în timp ce Tătăruşanu are arsuri pe gât şi pe spate!

UPDATE 2: Tăturuşanu a fost transportat la spital pentru investigaţii. Şansele ca jocul să se reia sunt minime. 

UPDATE 3: "A venit şi l-a făcut KO! Asta ca asta, dar să mai arunci şi cu petardă şi să-l înnebuneşti şi pe Tătăruşanu! Cum să mai apere şi portarul? Ştii de ce se întîmplă aşa? 3-0 din prima, ce căuta ăla pe teren! N-am mai văzut fan să lovească jucător. E inadmisibil să îi elimini pe Stanca şi Martinovici! E ca atunci cînd mi-au furat mie maşina şi m-au eliminat tot pe mine", a spus patronul Stelei, Gigi Becali la Fanatik Show, la DigiSport.

Faza s-a petrecut în primele secunde de prelungire ale primei reprize, în momentul în care Mihai Costea se pregătea să execute o lovitură de la 11 metri. Fanul a pătruns pe gazon, l-a lovit pe Galamaz în cap, după care l-a scuipat, şi a fost prins imediat din urmă de Martinovic. Sârbul l-a lovit de două ori pe "ultrasul" prahovean, iar Stanca i-a aplicat şi el o lovitură cu genunchiul. 

Ambii jucători stelişti au fost eliminaţi după calmarea spiritelor. Partida a fost reluată, dar numai pentru câteva secunde Ciprian Tătăruşanu a fost lovit în spate cu o petardă aruncată din peluza gazdelor. Tăturuşanu a avut nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa prezentă la stadion.

Robert Dumitru a decis suspendarea partidei.

Comenteaza