“Student” lipsă în linia mediană: Cristescu ratează meciul cu Mediaş

“Student” lipsă în linia mediană: Cristescu ratează meciul cu Mediaş
Mijlocaşul Marian Cristescu (foto) a văzut duminică, în disputa de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul, cel de-al şaptelea cartonaş galben al sezonului şi va fi suspendat pentru partida cu Gaz Metan Mediaş, de luni.

Adus şi prezentat drept un super-transfer, Marian Cristescu a avut evoluţii oscilante la Universitatea. Ex-braşoveanul a început ca titular în primele trei partide în "alb-negru", cu Rapid, Steaua şi Petrolul, cu menţiunea că în ultima a fost înlocuit de către Claudiu Niculescu la pauză. Mijlocaşul a a trecut apoi rezervă în jocul cu Astra Ploieşti, pentru prima dată în acest sezon, însă intrarea sa a schimbat în bine jocul Universităţii, "studenţii" câştigând cu 3-1. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a marcat trei goluri în acest sezon, toate pentru FC Braşov, la Universitatea nereuşind încă să "spargă gheaţa", în ciuda a două ocazii uriaşe avute în disputele cu Chiajna şi FCM Târgu-Mureş.

În schimb, "Clau-coach" va putea conta cu siguranţă pe Gabriel Boştină, fostul "căpitan" ispăşindu-şi etapa de suspendare la Piatra Neamţ, dar şi pe George Galamaz. Ex-stelistul a absentat de la antrenamente ca urmare a accidentării suferite în urmă cu o săptămână, contra FCM Târgu-Mureş, şi a intrat în programul normal al echipei. Universitatea va întâlni luni pe Gaz Metan Mediaş, "studenţii" urmând să intre în cantonament chiar în Duminica de Paşti, la prânz. În tur, "U" a reuşit o victorie la scor, câştigând cu 5-2.

 

 

Etichete
Comenteaza