“Studenții” ar putea reveni în curând pe Cluj Arena. Anunțul lui Alin Tișe

“Studenții” ar putea reveni în curând pe Cluj Arena. Anunțul lui Alin Tișe

Președintele Consiliului Județean a vorbit despre problemele întâmpinate în fiecare an de Universitatea Cluj în perioada festivalului Untold.

Ca de fiecare dată în ultimii ani, când festivalul a avut loc, “studenții” au fost nevoiți să își dispute meciurile considerate pe teren propriu pe alte stadioane din apropierea Clujului. Alin Tișe a recunoscut că există o problemă în acest sens și ar trebui căutate soluții.

Mai mult, președintele Consiliului Județean a dezvăluit că noul gazon de pe Cluj Arena va putea fi dat în folosință în curând, iar “Șepcile roșii” ar putea reveni pe propriul stadion.

“Există aceast problemă în fiecare an și trebuie găsite soluții. Dacă ne dorim festivaluri trebuie să acceptăm că există și acest inconvenient în ceea ce privește echipa. Câteva meciuri clubul nu mai plătește chiria către Cluj Arena, ci către un alt stadion.

Fie renunțăm la festivaluri, fie încercăm să facem și festivaluri și să joace și echipa. Dacă noi am taxa la nivelul la care taxează Bucureștiul, în mod evident am avea probleme cu cluburile care nu și-ar permite prețul. Anul viitor vom introduce o taxă pentru cei care folosesc stadionul. Toți banii vor intra la Consiliul Județean și cu ei vom face o reparație capitală.

Gazonul este deja pus de o săptămână, iar în 10 zile de la finalizare se poate reveni. Deci ar trebuie să joace în curând, termenul deja a trecut”, a declarat președintele CJ Cluj, la podcastul 100%U.

Comenteaza