"Studenții" au un obiectiv îndrăzneț pentru jocul cu Rapid: "În fiecare meci e nevoie să luăm punct sau puncte"

"Studenții" au un obiectiv îndrăzneț pentru jocul cu Rapid: "În fiecare meci e nevoie să luăm punct sau puncte"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul Universității Cluj, Gabriel Simion, a prefațat întâlnirea dintre echipa sa și trupa din Giulești.

Chiar dacă nu mai prinde la fel de multe minute precum în stagiunea precedentă, jucătorul în vârstă de 25 de ani se simte în continuare bine alături de "studenți" și are planuri mari pentru perioada următoare.

Gabriel Simion își dorește ca Universitatea Cluj să obțină măcar un punct în fiecare joc, începănd chiar de la partida cu Rapid. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Au fost două săptămâni foarte bune pentru noi, ne-am pregătit, am lucrat la ce mai aveam nevoie și am pregătit meciul cu Rapid. În fiecare meci e nevoie să luăm punct sau puncte, iar noi suntem montați să facem asta.

Sunt o echipă puternică, omogenă, dar și noi suntem la fel și mergem încrezători. În acest sezon am câștigat mai multe puncte în deplasare și vrem să prelungim seria.

Va fi o atmosferă infernală, dar așa e și pe Cluj Arena, suntem obișnuiți. E cel mai frumos să joci într-o atmosferă de acest gen", a declarat mijlocașul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Rapid este programată luni, 27 noiembrie, de la 20:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Rapid!

Comenteaza