"Studenții" au un plan clar pentru meciul din Copou: "Mergem la Iași cu gândul doar la victorie"

"Studenții" au un plan clar pentru meciul din Copou: "Mergem la Iași cu gândul doar la victorie"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Robert Silaghi a prefațat întâlnirea dintre Universitatea Cluj și Politehnica Iași, din etapa a 22-a din sezonul regulat.

Devenit prima opțiune pentru îndeplinirea regulii U21, mijlocașul e cu gândul la calificarea în play-off și e convins că "studenții" pot ajunge acolo. Silaghi a anunțat că toate meciurile rămase din sezonul regulat vor fi tratate precum niște finale, începând cu cel de la Iași. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Dacă am câștiga la Iași am fi în primele 6 și vrem să ne menținem acolo până la finalul sezonului regulat. Ei au pierdut cu 6-0, noi ne-am pregătit și mergem acolo să aducem cele 3 puncte la Cluj.

Mai avem 8 finale și vrem să luăm câte puncte putem și să rămânem în primele 6. Suntem o echipă foarte unită, vestiarul este unit și sunt sigur că vom face o echipă frumoasă.

Cred că avem echipă de play-off. Nu a fost o săptămână mai ușoară, ne-am pregătit bine. Nu putem să ne relaxăm, mergem la Iași cu gândul doar la victorie", a declarat Silaghi.

Partida dintre Universitatea Cluj și Politehnica Iași se va disputa duminică, 28 ianuarie, de la 17:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Poli Iași!

Comenteaza