“Studenţii” cer din nou întreruperea campionatului: “Situaţia e foarte grea!”

“Studenţii” cer din nou întreruperea campionatului: “Situaţia e foarte grea!”
Mihai Teja, antrenorul Universităţii Cluj, a cerut din nou ca Liga Profesionistă de Fotbal să întrerupă campionatul după etapa care s-a disputat în acest week-end, a 17-a. Teja a invocat terenurile îngheţate pe care e nevoit să se antreneze, dar şi temperaturile scăzute. O hotărâre ar putea fi luată azi, în Adunarea Generală a LPF.

Conform unei decizii a Comiteteului Executiv a Federaţiei Române de Fotbal, pusă în practică de Liga Profesionistă, ediţia din acest an a Ligii I programează primele două etape din retur în luna decembrie. Cu toate astea, reprezentanţii mai multor cluburi din primul eşalon s-au plâns de frigul de la ora meciurilor şi de terenurile proaste pe care echipele sunt nevoite să se antreneze. Printre cei care cer impetuos întreruperea campionatului şi reprogramarea etapelor 16 şi 17 pentru luna februarie a anului viitor sunt şi cei de la „U". Antrenorul Mihai Teja a spus după meciul cu Pandurii că din cauza condiţiilor nefavorabile e nevoit să-şi programeze antrenamentele pe teren sintetic, iar jucătorii sunt predispuşi la accidentări. „Este destul de greu să mai continuăm aşa. Pe lângă frigul de la meciuri şi terenurile îngheţate, nici nu prea avem unde să ne antrenăm. Ne-am programat şedinţele de pregătire pe terenul sintetic, jucătorii riscă accidentări din această cauză. Sper să nu mai continuăm în aceste condiţii", a spus Mihai Teja.

Conform programului oficial, „U" va trebui să joace duminică, de la ora 20:00, pe terenul Petrolului, iar joi, 19 decembrie, de la ora 18:00, va primi vizita Oţelului Galaţi.

 

Etichete
Comenteaza