"Studenții" i-au învins din nou pe olteni. "U" Cluj a urcat pe loc de play-off

"Studenții" i-au învins din nou pe olteni. "U" Cluj a urcat pe loc de play-off
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a trecut de FC U Craiova 1948, scor 2-1.

Ca de obicei în meciurile de pe teren propriu, "studenții" au preluat încă din start inițiativa. După mai multe acțiuni ale gazelor în jumătatea adversă, Ianis Stoica a confirmat forma bună pe care o traversează și a marcat din nou. Masoero a reluat pe poarta după un corner, Gurău a respins, dar Stoica a fost pe fază și a trimis în poartă (18).

Popa a fost aproape să majoreze diferența, dar nu a reușit să devieze în plasă execuția lui Doukoure (25). În schimb, oaspeții au prins curaj și aveau să egaleze în ultimele 10 minute ale reprizei. La o centrare venită din flancul drept, Bahassa a profitat de lipsa de marcaj și l-a învins pe Iliev (38). Așadar, scorul pauzei a fost 1-1.

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au început bine și actul secund, iar Popa și-a reparat eroarea din prima parte. Lansat de Chipciu, atacantul a preluat cu dreptul și apoi a trimis spectaculos cu stângul, sub bară, fără șanse pentru Gurău (53).

De această dată, "studenții" nu au mai făcut pasul înapoi, iar oltenii nu au reușit o revenire. Astfel, Universitatea Cluj a câștigat cu 2-1, a ajuns la 26 de puncte și încheie etapa pe loc de play-off. 

Comenteaza