"Studenţii" încep competiţiile de rugby

Rugbyștii de la Clubul Sportiv Universitatea vor disputa sâmbătă, în Parcul Sportiv Iuliu Haţieganu, primul meci oficial din noul sezon competiţional.

"Alb-negrii" vor juca contra celor de la Poli Agro Iași într-o partidă din Cupa României, din faza a II-a a grupelor. Competiţia are grupe, de câte trei echipe, pe regiuni. Meciurile se joacă după sistemul tur-retur, iar primele două clasate se califică în faza următoare. Alături de Universitatea Cluj și Poli Iași, din grupă mai face parte Bucovina Suceava.

"Este un meci binevenit pentru noi, un meci de pregătire în care putem să vedem și jucătorii care au evoluat mai puțin în timpul campionatului, plus jucătorii care au fost aduși. La fel ca și în celelalte meciuri de cupă trebuie sa ne arătăm superioritatea față de echipele din eșalonul secund, ținând cont că jucăm în super ligă. A revenit Alexandru Banu, după o accidentare foare lungă”, a declarat antrenorul echipei de rugby Universitatea Cluj, Bogdan Cantor.

Partida Universitatea Cluj – Poli Agro Iași se joacă sâmbătă, 19 iulie, de la ora 10:00, în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu. Intrarea este liberă.

Etichete
Comenteaza