“Studenţii” şi-au stabilit locaţia pentru cantonamentul extern. Cu ce echipe ar putea juca

“Studenţii” şi-au stabilit locaţia pentru cantonamentul extern. Cu ce echipe ar putea juca
Cu un lot subţire şi cu o situaţie cel puţin incertă la nivelul conducerii, Universitatea se pregăteşte pentru noul sezon, unul la capătul căruia speră să se salveze de la retrogradare.

"Studenţii" şi-au stabilit programul pentru Austria, urmând ca timp de două săptămâni să fie cantonaţi în localitatea Hinterstoder, din landul Oberösterreich (Austria de Sus).

Elevii lui Claudiu Niculescu şi-au reluat pregătirile în urmă cu o săptămână, iar pe 28 iunie urmează să plece în singurul cantonament extern al verii. Stagiul centralizat se va desfăşura cel mai probabil la Hinterstoder, Szilagyi şi compania urmând să fie cazaţi într-un stabiliment de patru stele. Printre adversarii pe care "U" ar putea să-i întâlnească în Austria se numără formaţiile Mlada Boleslav (Cehia), Dinamo Moscova (Rusia) sau noua campioană a Bulgariei, Ludogorets Razgrad. Conform ultimelor informaţii, lotul "studenţilor" ar putea fi completat în această săptămână, "Şepcile roşii" aşteptând la pregătiri doi brazilieni. După stagiul de pregătire din Austria, care se va întinde pe durata a aproape două săptămâni, elevii lui Claudiu Niculescu se vor antrena pe plan local, existând posibilitatea disputării unui joc amical. Noua ediţie a Ligii I, la finalul căreia "Şepcile roşii" speră să rămână în prima divizie, va debuta pe 21 iulie, când clujenii vor întâlni, în deplasare, Pandurii Târgu-Jiu, echipă clasată pe locul şapte în sezonul trecut.

 

 

Comenteaza