Foto "Studenții" trag tare la antrenamente pentru a se menține pe prima poziție în Superligă

"Studenții" trag tare la antrenamente pentru a se menține pe prima poziție în Superligă
| Foto: ZIUA de Cluj
Antrenament U Cluj septembrie 2024
Antrenament U Cluj septembrie 2024
Antrenament U Cluj septembrie 2024
Antrenament U Cluj septembrie 2024
Antrenament U Cluj septembrie 2024

După 8 etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj este lider în prima ligă, cu 3 puncte avans față de CS U Craiova.

Chiar dacă întreaga atenție a fost îndreptată înspre echipa națională în ultima perioadă, "studenții" continuă să se antreneze intens pentru a se menține în fotoliul de lider al Superligii. Ioan Ovidiu Sabău îi pune serios la muncă pe elevii săi, ba chiar se antrenează cot la cot cu ei în multe momente.

În plus, secunzii Eugeniu Cebotaru și Daniel Sima se implică activ în ședințele de pregătire. Antrenorul principal și-a reafirmat încrederea în jucătorii săi și așteaptă evoluții solide și în următoarele partide.

Antrenament U Cluj septembrie 2024

Ioan Ovidiu Sabău și Eugeniu Cebotaru se antrenează alături de jucătorii Universității Cluj

"Rămânem cu jucătorii buni pe care îi avem noi, încercăm să îi aducem la un ritm bun pe cei care au venit târziu, au fost și accidentați. Avem un lot competitiv, lucrurile funcționează. Băieții se completează bine între ei, atmosfera e bună în vestiar.

Atmosfera, cred eu, e legată de multe ori și de rezultate. Contează să avem jucători de caracter, în momentele grele ei reacționează. Suntem priviți un pic diferit, nu mai suntem o echipă de mâna a doua.

Până acum am mulțumit suporterii, trebuie să arătăm în continuare că avem caracter și să dăm totul de fiecare dată când intrăm pe teren", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Următorul meci pentru Universitatea Cluj va fi în deplasare, împotriva Rapidului. Partida din Giulești e programată luni, 16 septembrie, de la 21:00.

Comenteaza