Video Foto Suporterii CFR nu mai suportă tribunele goale: "Constatăm cu tristețe că publicul din Gruia nu mai are aceeași implicare și preferă de cele mai multe ori să fie confortabil, alegând căldura și canapeaua de acasă"

Suporterii CFR nu mai suportă tribunele goale: "Constatăm cu tristețe că publicul din Gruia nu mai are aceeași implicare și preferă de cele mai multe ori să fie confortabil, alegând căldura și canapeaua de acasă"
| Foto: Captură Youtube / Prima Sport

După ce, la derby-ul cu FCSB de duminică, în Gruia au fost puțini spectatori decât se așteptau gazdele pentru o partidă atât de importantă, suporterii CFR Cluj au făcut un nou apel către fani să vină la meciuri.

Suporterii CFR din "Peluza Vișinie" au publicat pe rețelele de socializare un mesaj prin care îi cheamă la stadion pe fani, pe care îi acuză că preferă să urmărească meciurile de acasă, decât să vină în Gruia să își susțină din tribună favoriții.

"Constatăm cu tristețe faptul că de la ieșirea din insolvență, publicul din Gruia nu mai are aceeași implicare și preferă de cele mai multe ori să fie confortabil, alegând căldura și canapeaua de acasă în detrimentul susținerii echipei de pe stadion", au remarcat cei din "Peluza Vișinie".

Pentru că urmează meciul cu FC Universitatea Cluj, suporterii CFR și-au adus aminte și de rușinea pățită la ultimul derby din Gruia, din 13 martie 2023, când majoritatea spectatorilor prezenți în stadion au fost fani ai "Șepcilor roșii".

"Lăsați comoditatea și lașitatea la o parte și cumpărați biletele pentru meciul cu ei înaintea lor", îi îndeamnă membrii galeriei feroviare pe propriii suporteri.

Iată mesajul intergral al "Peluzei Vișinii":

Constatăm cu tristețe faptul că de la ieșirea din insolvență, publicul din Gruia nu mai are aceeași implicare și preferă de cele mai multe ori să fie confortabil, alegând căldura și canapeaua de acasă în detrimentul susținerii echipei de pe stadion. Acest lucru l-am constatat inclusiv la meciul de duminică, prezența suporterilor noștri lasând de dorit pentru un asemenea meci. De la perioada menționată mai sus au trecut 6 ani în care au fost câștigate 5 campionate și au fost înregistrate rezultate europene remarcabile pentru fotbalul românesc: calificări în primăvara europeană, completate de victorii împotriva unor echipe precum Lazio, Rennes, Celtic sau egaluri în dubla cu FC Sevilla, câștigătoarea Europa League din acel an. Suntem cea mai titrată echipă din România din ultimii 20 de ani! Întrebarea noastră este simplă: Ce mai trebuie să facă această echipă pentru a vă determina să fiți alături de ea fizic? Prezența la meciurile de acasă este un lucru de bun simț, fiind "pierdute" 2 ore din viață, o dată la 2 săptămâni!

Urmează meciul cu rivala din oraș la care vom avea prioritate în achiziționarea biletelor. La ultimul meci direct din Gruia am constatat multiple plângeri ale suporterilor noștri, de la faptul că rivalii au primit bilete pentru jumătate din T2, la faptul că abonații noștri au fost nevoiți să se mute întrucât au nimerit între ei. Nu, nu au primit jumătate de T2, au achizițonat biletele pe care noi, CFR-iștii, NU LE-AM ACHIZITIONAT! Doriți să evităm aceste lucruri? CUMPĂRAȚI BILETELE și nu vor fi prezenți ei în sectoarele destinate nouă, ci noi! Lăsați comoditatea și lașitatea la o parte și cumpărați biletele pentru meciul cu ei înaintea lor, în perioada în care vom avea prioritate spre achiziționarea acestora! Lăsați la o parte comentariile de pe internet si FIȚI ALĂTURI DE ECHIPĂ FIZIC!

Comenteaza