Suporterii lui CFR nu sunt primiţi la derbyul Clujului!

Suporterii lui CFR nu sunt primiţi la derbyul Clujului!
Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR 1907 se va desfăşura fără suporteri feroviari în tribune!

Ca răspuns la provocarea din meciul tur, când suporterii Universităţii au fost nevoiţi să plătească 150 de lei pentru un bilet în timp ce simpatizanţii CFR au intrat pe bază de invitaţii, conducerea "Şepcilor roşii" a pus la punct o strategie prin care să oprească prezenţa pe stadion a galeriei feroviare. Astfel, în sectorul rezervat oaspeţilor accesul se va face doar cu buletin de Cluj.

La aflarea veştii, preşedintele Iuliu Mureşan a reacţionat dur: "Pentru suporterii noştri este o dublă provocare: în primul rând decizia clubului gazdă îi afectează pe 90 la sută din susţinătorii noştri, care vin la meciuri din Sălaj, Alba sau chiar de mai departe. Ceilalţi 10 la sută, care îndeplinesc condiţia buletinului de Cluj, nu prea pot ieşi din casă la ora la care a fost programat meciul. Nu ştiu ce vom face, dar pentru mine mâine va fi ultima oară când voi mai sări în sus la golurile lui Gicu Grozav!" a spus preşedintele lui CFR 1907.

Tratamentul discriminator al fanilor vişinii nu se opreşte însă aici. Pentru a fi siguri că nici un suporter CFR-ist nu va veni la stadion, organizatorii au interzis şi purtarea obiectelor cu însemnele echipei (şepci, fulare, steaguri) în plase!

În aceste condiţii, chiar şi vorbele lui Paszkany par să aibă corespondent în realitate: mâine, cel puţin în tribune, e meci de 1 solist!

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

 

Comenteaza