Suporterii lui "U" îi cer din nou lui Boc să se implice în problema palmaresului echipei. Ce spun despre noul antrenor

Suporterii lui
Asociaţia Şepcile Roşii 1919 a depus în această dimineaţă un memoriu la Primărie, în care cere ca primarul Emil Boc şi Consiliul Local să se implice activ în soluţionarea problemei siglei şi palmaresului echipei de fotbal.

Suporterii, reprezentaţi de vicepreşedintele asociaţiei Bogdan Blaga, cer un plan concret pentru soluţionarea problemei şi o dezbatere publică pe această temă, la care să fie invitată şi asociaţia. "Atât primarul cât şi Consiliul Local au o obligaţie morală şi administrativă pentru a soluţiona această situaţie", a spus Blaga. "Ne interesează c aideea de U să existe nu doar simbolic, cât şi concret".

Despre venirea lui Ionel Ganea pe banca tehnică a Universităţii, Blaga spune că mai nou "pe la U se perindă tot felul de nume". Nu ştim ce planuri are. Dar e un nou început pentru U, Ionel Ganea e un personaj colorat ca manifestări, e şi un tip coleric", a spus Blaga, aceasta după ce în această dimineaţă, la o emisiune televizată în direct, l-a întrebat pe Ganea unde a semnat contractul cu Universitatea iar acesta a evitat să răspundă, spunând că "nu contează".

Amintim, ca observator federal, la meciul Drobeta Turnu Severin - CFR Cluj Ganea a interzis pe stadionul din Severin un banner pe care suporterii din Severin au scris "Respect"U"l se câştigă, nu se cumpără".

Etichete
Comenteaza