Suporterii lui "U", în război cu Primăria: "ați asistat impasibili la scrierea unei pagini extrem de triste din istoria acestui oraș, ați privit cu indiferență distrugerea unui simbol național! Viitorul vă va judeca!" VIDEO

Suporterii lui
Suporterii Universităţii Cluj intră în conflict cu autorităţile locale, care nu s-au implicat în salvarea echipei, dar şi cu o parte dintre jucători, care "au călcat în picioare culorile Universităţii". Asociaţia "Şepcile roşii" iese azi la rampă şi cere Tribunalului Comercial să judece corect miercuri situaţia clubului.

"În ultimele luni, suporterii clubului de fotbal "Universitatea" Cluj au făcut mai multe apeluri publice către autoritățile locale în care solicitau un lucru cât se poate de normal: implicarea acestora în rezolvarea situației dramatice în care a fost adus clubul. În tot acest răstimp, Consiliul Local nu a întreprins nicio acțiune în beneficiul clubului de fotbal, fapt total nefiresc, având în vedere calitatea sa de acționar al clubului, poziție din care dispunea de multe pârghii de intervenție", explică suporterii într-un comunicat de presă. "Pasivitatea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și a Consiliului Local lasă loc de foarte multe interpretări, una dintre ele fiind aceea că se dorește dispariția acestui simbol unic al Ardealului și al României. Este evident faptul că autoritățile locale poartă o mare vină în această dramă. Domnule primar, doamnelor și domnilor consilieri locali, ați asistat impasibili la scrierea unei pagini extrem de triste din istoria acestui oraș, ați privit cu indiferență distrugerea unui simbol național! Viitorul vă va judeca!"

În aceste condiții, suporterii arată că nu sunt surprinşi că unii dintre foștii jucători ai "Universității", "pentru care acest club de legendă a reprezentat o adevărată rampă de lansare în viață", au ajuns să aducă, , inclusiv prin acțiuni în instanță,  prejudicii grave situației "și așa fragile în care se află clubul în acest moment". "Toți cei care au călcat în picioare culorile "Universității" Cluj vor fi, cu siguranță, șterși definitiv din memoria suporterilor!", le transmit aceştia jucătorilor.

În schimb, suporterii au doar cuvinte de laudă pentru jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei. "În  condițiile în care mulți alții ar fi abandonat, voi ați arătat valori morale rar întâlnite, ați luptat până la capăt și ați învins! Ne-ați produs multe bucurii, ne-ați castigat inimile pentru totdeauna! Ați înteles ce înseamnă spiritul lui "U" Cluj! Mai aveți două meciuri, arătați de ce sunteți în stare! Suntem mândri de voi!", le transmit suporterii.

"Sperăm ca decizia de miercuri a Tribunalului Comercial să nu lovească in zecile de mii de inimi care bat pentru "U". O decizie nefavorabilă ar conduce la condamnarea unui simbol național care a supraviețuit atâtor vitregii ale vremii", conchid aceştia.

"U" întâlneşte peste câteva ore Petrolul Ploieşti, pe Cluj Arena, într-un meci transmis live text de ziuadecj.ro.

Vezi ce mesaj transmit suporterii:

Etichete
Comenteaza