Suporterii "Șepcilor roșii", invitați să facă parte din proiectul UClujSuperFan

Suporterii "Șepcilor roșii", invitați să facă parte din proiectul UClujSuperFan
| Foto: FC Universitatea Cluj

Deși a apărut deja în mediul online, platforma va fi lansată în fața suporterilor înaintea meciului cu Hermannstadt.

Fanii echipei clujene au șansa de a fi și mai aproape de favoriți și de contribui activ la bugetul clubului prin intermediul UClujSuperFan. Platforma reprezintă atât o rețea socială, cât și un loc de unde suporterii își pot face cumpărăturile, iar 5% din valoarea acestora este direcționată către bugetul clubului.

Platforma UClujSuperFan a fost lansată online pe 18 septembrie și peste 1.100 de suporteri și-au descărcat deja aplicația din GooglePlay sau AppStore. În ziua meciului cu FC Hermannstadt vor fi premiați suporterii care au descărcat aplicația UClujSuperFan și au făcut cumpărături în platformă.

Premiile constau în 11 tricouri semnate de jucători - pentru cei care au descărcat aplicația - și trei mingi cu un autograf surpriză - pentru cei care au făcut comenzi.Câștigătorii sunt desemnați prin tragere la sorți, iar premiile vor fi înmânate chiar pe teren, de jucători actuali sau jucători de legendă ai “U” Cluj.

Suporterii au posibilitatea de a achiziționa bunurile pe care le consumă în mod constant de pe marketplace-ul echipei, iar o parte din bani merg către echipă. Prețurle sunt identice cu cele de pe site-uri, deci produsele nu sunt mai scumpe. Astfel, clubul poate beneficia de o sursă de finanțare stabilă și constantă.

Până acum avem peste 1.100 de conturi și odată cu promovarea pe care o vom realiza la fiecare meci de acasă sperăm avem cât mai mulți. La un moment dat, la maturitatea proiectului, am putea avea 20.000 și dacă aceștia vor face cumpărături uzuale, ar putea aduce aproximativ două milioane de euro clubului pe an", a declarat Marius Tudor, CEO UClujSuperFan.

"Cred că e un proiect important, foarte puține echipe din România au fost contactate pentru așa ceva. Noi avem un număr mare de suporteri, care pot fi alături de echipă și pot ajuta bugetul. Este și rețeaua socială unde ne putem întâlni cu toții, suporteri, jucători, antrenori. Cred că va fi de mare folos clubului în viitor. Îi îndemn pe suporteri să își instaleze aplicația și să susțină echipa astfel", a spus managerul sportiv al Universității Cluj, Gabriel Giurgiu.

Comenteaza