Surpriză uriașă la Botoșani. CFR Cluj a pierdut pe terenul ultimei clasate

Surpriză uriașă la Botoșani. CFR Cluj a pierdut pe terenul ultimei clasate
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Andrea Mandorlini a fost învinsă în primul meci oficial din 2024, scor 0-1.

Pe un teren înghețat, jocul de la Botoșani a fost unul modest încă de la început. Ambele echipe s-au bazat mai mult pe aspectul fizic, decât pe ce tehnic, iar mingile au fost aruncate la întâmplare în jumătatea adversă.

Mai mult, de remarcat a fost tensiunea dintre jucătorii celor două formații și intrările la limită. Prima fază importantă a venit în minutul 12, când "feroviarii" au cerut penalty la o intervenție a lui Miron, dar partida a continuat după analiza VAR.

Deși avea statutul de favorită, CFR Cluj s-a chinuit serios să producă acțiuni ofensive și a dus greu mingea în apropierea careului gazdelor. În schimb, botoșănenii au avut parte de câteva minute bune în cea de-a doua parte a reprizei și au fost aproape să profite de fragilitatea apărării clujene. Totuși, scorul pauzei a fost 0-0.

Nici după revenirea de la vestiare situația de pe teren nu s-a schimbat. Elevii lui Mandorlini au continuat să sufere la capitolul inspirație, în timp ce gazdele avansau, treptat, spre poarta lui Sava. Ocazia mare a lui Fulop din minutul 52 a arătat slăbiciunile apărării CFR-ului și a anunțat ceea ce avea să urmeze.

După ce prima oră de joc s-a scurs, fundașii formației din Gruia au lăsat un balon centrat de Benzar să traverseze nestingherit careul, iar Florescu a apărut bine la colțul lung și l-a învins pe Sava (64). Mandorlini a mutat și a trimis în teren oamenii ofensivi cu mare experiență pe care îi avea pe bancă, Deac și El Kaddouri.

Nici măcar cei doi nu au reușit să ofere limpezime atacului "feroviarilor", iar trupa clujeană s-a chinuit în continuare în fața apărării aglomerate a celor de la FC Botoșani. Astfel, CFR Cluj începe 2024 cu un eșec surprinzător, scor 0-1, pe terenul ultimei clasate.

Comenteaza