Suspansul continuă pentru "U" Mobitelco GALERIE FOTO

Suspansul continuă pentru
Baschetbaliştii clujeni au învins vineri în derby-ul Ardealului.

1-2 este scorul în sfertul de finală dintre "U" Mobitelco şi CSU Sibiu. Vineri, clujenii au redus din handicap, după un nou meci dramatic. Scorul a fost 80-76.

Căpitanul Mihai Silvăşan a fost principalul marcator al învingătorilor, cu 24 de puncte. Baciu, Hargrove, Kuburovic şi Cuic au înscris câte 12 puncte.

"Dupa cum ne-am asteptat, si acest meci a fost la fel de greu ca si primele doua. Probabil am fost putin, putin mai concentrati si am reusit sa il castigam, insa inca nu am invatat destul de bine ca trebuie sa stam foarte aproape de shooterii lor pana in ultima secunda, imediat cum ii lasam putin aruncau si inscriau. Ceskovic, Austin si Bojovic, chiar si Calota, ne-au creat astazi destule probleme cu suturile de trei puncte", a spus antrenorul Dorin Pintea.

Sâmbătă este programat meciul al patrulea al seriei, iar o victorie a clujenilor va duce întâlnirea în decisiv. Partida a cincea ar urma să se dispute însă la Sibiu.

Branko Cuic este convins că se va ajunge la jocul decisiv în derby-ul Ardealului. "Asa cum am vorbit in vestiar, meciul acesta este deja gata, ne gandim la cel de maine. Vom fi mai focusati, pentru ca dorinta noastra nu este sa jucam in meciul al 5-lea, ci sa jucam in semifinale. Niciun meci nu e usor, asta a aratat seria asta, in primul meci am pierdut in ultimele secunde, in al doilea am avut avantaj 17 puncte si am pierdut. Putem zice ca seria aceasta este pe mana noastra, daca suntem pregatiti fizic si psihic ajungem acolo unde ne dorim. Vom intra cu inima mare, cu sufletul mare maine la meci si vom castiga!", a declarat Cuic, pentru u-mobitelco.ro.

Partida de sâmbătă se va juca de la ora 20, în Sala Sporturilor "Horia Demian".

 

Comenteaza