Szekely, Tony şi Iacob, în cărţi pentru meciul cu CS Severin

Szekely, Tony şi Iacob, în cărţi pentru meciul cu CS Severin
Janos Szekely a semnat marţi contractul cu Universitatea, în timp ce Tony Nwakaeme şi-a pus iscălitura pe acte încă de acum o săptămână. Victoraş Iacob urma să fie şi el înregistrat oficial ieri, după ce a ajuns la un consens cu formaţia din liga secundă elenă pentru care a evoluat în sezonul de toamnă, aşa că toţi trei ar putea să aibă drept de joc în etapa viitoare, cu CS Severin.

Actele în cazul lui Szekely şi Tony nu au fost încă înregistrate la Federaţia Română de Fotbal din cauză că administratorul judiciar, Horia Ţiril, este plecat din ţară. Cu toate astea, există şanse ca formalităţile să fie îndeplinite până la finele acestei săptămâni, iar atât cei doi nou-veniţi, cât şi Iacob, să poată intra în calculele lui Ionel Ganea pentru partida extrem de importantă de luni. „Tony a semnat contractul, a făcut şi vizita medicală, e totul în regulă. Rămâne doar ca actele sale, dar şi cele ale lui Szekely şi Iacob, să fie înregistrate. Am înţeles că procedura s-a tergiversat din cauza absenţei domnului Ţiril, însă se caută soluţii pentru rezolvarea urgentă a problemei", a spus un oficial al clubului pentru ZIUA de CLUJ.

Partida dintre „U" şi CS Severin, în care Victoraş Iacob ar putea debuta pentru clujeni, iar Tony şi Szekely şi-ar face revenirea în tricoul alb-negru, e programată luni, de la ora 19:00, pe Cluj Arena. La partidă vor avea acces doar femeile şi copiii cu vârste de până la 14 ani, terenul fiind suspendat pentru accesul general. (D.S.) 7

 

Etichete
Comenteaza