Tachtsidis, atac dur la fostul antrenor, Adi Mutu: "Pentru mine nu are caracter"

Tachtsidis, atac dur la fostul antrenor, Adi Mutu: "Pentru mine nu are caracter"

Deplasarea la Craiova le-a priit celor de la CFR Cluj, ardelenii câștigând meciul disputat împotriva Universității cu scor 1-0, în etapa a 6-a a play-off-ului SuperLigii. 

Panagiotis Tachtsidis, cel care i-a dat pasa de gol la Craiova lui Bârligea nu l-a menajat, pe Adrian Mutu, fostul antrenor de la CFR Cluj, care a plecat de la echipă după 0-4 în Cupa României pe terenul celor de la Corvinul Hunedoara.

Nici Mutu nu a avut cel mai prietenos discurs la adresa lui Panagiotis Tachtsidis în momentul plecării de la ardeleni, dar grecul l-a ”taxat” dur pe ”Briliant” la interviurile oferite ”la cald”, după finalul partidei cu Universitatea Craiova.

"Nu ştiu ce a spus acest tip (n.red. - Adi Mutu) despre mine, nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 4-0 (n.r. contra Corvinului), a lăsat echipa şi a plecat. Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze, când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupţi alături de echipă, nu să pleci.

Nu cred că voi rămâne la acest club, deoarece nu cred că mă doresc. Mai am câteva jocuri la acest club, voi da 100% în teren, după care vedem ce se întâmplă. Toţi au spus că sunt terminat, că nu mai joc nimic, dar le-am arătat tuturor că am dat totul în fiecare meci şi le-am demonstrat că sunt un jucător de mare calitate”, a spus Panagiotis Tachtsidis, la finalul meciului cu Universitatea Craiova, citat de digisport.ro

După ce ardelenii s-au impus cu 1-0 la Craiova, au ajuns la 34 de puncte, egalând astfel trupa din Oltenia. "Feroviarii" au reușit astfel să se îndepărteze și de Rapid, care ocupă poziția a cincea, cu 29 de puncte.

Comenteaza